Boeken en tijdschriften op de tuin

Ries-koe
Inspiratie kan tot nieuwe inzichten leiden. Maar een koe op de tuin…

 

‘U hebt ze misschien wel liggen: Van die mooie tijdschriften over tuinieren enz.
Prachtige foto’s erin en soms leer je iets over planten in de moestuin dat je goed kunt toepassen in je eigen tuin. Kennis die tijdloos is, dus tijdschriften die eigenlijk steeds actueel zijn. Maar na verloop van tijd wordt de stapel tijdschriften toch wel heel groot en moet er opgeruimd worden.
Marjon en Tika hebben daarom bedacht met die gelezen –maar nog steeds mooie- tijdschriften een leestafel in te richten in ons clubhuis. Er ligt inmiddels een stapeltje en aan de wand is een speciaal rekje bevestigd waarin tijdschriften bewaard kunnen worden.
Kijk en snuffel er eens in. Het is toegestaan een exemplaar mee te nemen, maar ook zeker niet verboden om de stapel aan te (blijven) vullen.
Veel leesplezier!’

Met dank aan Tika en Marjon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *