Beleef de Rith

image-548582

Er is iets aan het veranderen in onze maatschappij. Transitie heet dat. We gaan met z’n allen een nieuw tijdperk tegemoet waarin we ons bewust worden van onszelf en onze lokale economie. Zo zal onze manier van boodschappen doen drastisch gaan veranderen. Je kunt namelijk ook je boodschappen rechtstreeks bij de boer doen. En om je een idee te geven hoe plezierig dat is hebben een aantal boeren bedrijven hun deuren open gezet zodat je daar alvast en beetje kan kan wennen en zo kun je ontdekken dat het doen van boodschappen bij meneer Heijn erg makkelijk is maar dat het winkelen bij de boer vooral veel leuker is.

headebeleefderith

Om dat idee een impuls te geven hebben de boeren uit de Rith alvast een pracht van een brochure gemaakte met een fietstocht langs de deelnemende bedrijven. Hier kun je proeven, kijken, praten en nadenken over alles wat van het land komt. En je kunt er natuurlijk boodschappen doen. Zo blijft ons geld in de regio en beleven we het leven weer zoals we het zouden moeten beleven. Klik op de banner hierboven en download de brochure om vervolgens een hele dag lang te genieten van ons Brabantse land en de mensen die dit land maken. En kijk even op de site van ‘Beleef de Rith‘.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *